Video vodič kroz Red Bull Cliff Diving takmičenje u Mostaru

Video vodič kroz Red Bull Cliff Diving takmičenje u Mostaru

Pripreme i najzanimljivija dešavanja na i oko takmičenja Red Bull Cliff Diving Svjetskog prvenstva, u narednim danima možete pratiti kroz seriju video priloga iz Mostara. U ulozi voditeljice je mlada novinarka iz Mostara, Belma Zukić. Pogledajte prvo javljanje iz grada na Neretvi.

Atmosfera u Mostaru se polako zagrijava u očekivanju trećeg gostovanja Red Bull Cliff Diving Svjetskog prvenstva u našoj zemlji, u petak 15. i subotu 16. septembra na Starom mostu. 

Niz video priloga u narednim danima pratiće tok priprema, izvještavati o najzanimljivijim zbivanjima na i oko takmičenja, predstaviti najbolje svjetske skakače i skakačice i donijeti razgovore s njima, te prenositi atmosferu s brojnih popratnih deševanja u Starom gradu. U ulozi voditeljice biće mlada novinarka iz Mostara, Belma Zukić, svježe lice malih ekrana.

 

 

Pored najave ovogodišnjeg takmičenja u Mostaru, prvi video donosi podsjećanje na najbolje trenutke i pobjedničke skokove na Starom mostu iz dvije prethodne sezone.

Iako je skoro sredina devetog mjeseca i turistička sezona se bliži kraju, u gradu na Neretvi i dalje je veliki broj turista koji razgledaju Stari grad.

Mostar je početkom sedmice zahvatilo kratkotrajno pogoršanje vremena, no meteorolozi predviđaju vrlo brzu stabilizaciju vremenskih prilika, tako da se u petak i subotu može očekivati savršeno vrijeme - i savršeni skokovi, naravno.

Za sve informacije i vijesti o takmičenju u Mostaru, pratite www.redbull.ba, www.redbullcliffdiving.com i Facebook stranicu takmičenja.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi