Vonn za rođendan počastila fanove sočnim fotografijama

Zna se šta je u prvom planu

Vonn za rođendan počastila fanove sočnim fotografijama

O. Lekić

Jedna od najboljih skijašica svih vremena Lindsey Vonn opet je zapalila Instagram.

Amerikanka s vremena na vrijeme 'počasti' svoje obožavatelje sa nekom od provokativnih i golišavih fotografija, a tako je moralo da bude i za njezin 33. rođendan koji je jučer proslavila. 

Ovoga puta lijepa Vonn je objavila fotografije u plavom badiću i na kojima je u prvom planu - stražnjica. Obožavatelji su kao i svaki put ostali oduševljeni i pritom je počastili s mnogo komplimenata. "Nevjerovatna si", "Divim ti se" bili su samo neki od komentara. 

"I tako, godinu dana sam starija, ali bez obzira na to koliko godina imam i gdje me život odvede, uvijek ću biti zahvalna što imam toliko brižnih i divnih ljudi u svom životu. Oni me drže na zemlji i i vole me bez obzira na sve. Čak i kad ostarim. Volim vas sve", napisala je Vonn.

Fotografije pogledajte u galeriji. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije