Vrijeme je za veliku Sport Vision rasprodaju

Prilika za odličnu kupovinu i ekstra uštedu

Vrijeme je za veliku Sport Vision rasprodaju

Sponzorski tekst

Ukoliko još niste obnovili svoju zimsku odjeću i obuću, sada je pravo vrijeme za odličnu kupovinu i ekstra uštedu!

Od 22. do 26. novembra posjetite Sport Vision Outlet Store i Sport Vision Outlet Extra, na dobro poznatoj adresi Stupska bb, u Sarajevu i pripremite se za raznovrsnu ponudu i super niske cijene.

Ne propustite veliku Sport Vision rasprodaju, jer čeka vas od 30% do nevjerovatnih 70% popusta na sav asortiman! Posjetite nas i pronađite nešto za sebe iz naše raznovrsne i povoljne ponude sportske opreme, odjeće i obuće.

Pripremite se za pet dana zabave, druženja i šopinga po ekstra sniženim cijenama.

Najbrži kupci dobijaju vaučere sa popustima za narednu kupovinu, u periodu od 27.10. do 31.12.  koji se može iskoristiti samo u radnji u kojoj ste vaučer dobili - Sport Vision Outlet Store ili u Sport Vision Outlet Extra.

Spremite se za zimu uz značajne uštede!

Vidimo se u Sport Vision Outlet radnjama na Stupu!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi