Vruće fotografije golišave Brazilke zbog pobjede Barcelone

Suzy Cortez na svoj način proslavila pobjedu

Vruće fotografije golišave Brazilke zbog pobjede Barcelone

O. Lekić

Suzy Cortez, nekadašnja Miss Bum Bum, očekivano je proslavila pobjedu Barcelone u El Clasicu i 500. gol Lionela Messija.

Ona je veliki navijač katalonskog tima i očigledno je sinoć pratila šta se dešava u jednom od najvećih svjetskih derbija.

S obzirom na to da je njen ljubimac Lionel Messi s dva gola vodio Barcu do pobjede, a pritom je postigao i 500. gol za tim s Nou Campa, Suzy je odlučila da ga nagradi golišavim fotografijama.

Na njenoj guzi je bila ispisana brojka od 500, a očekivano je bila u dresu argentinske zvijezde, kojeg je ranije pokušala i zavesti.

Atraktivna Brazilka je i ranije često pokušavala Messiju skrenuti pažnju na sebe. Ipak, to joj nije pošlo za rukom, a zvijezda Barce ju je čak i blokirala na Instagramu.

Očigledno Suzy ne odustaje, ali je barem nas počastila doista vrućim fotkama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi