Wanda ponovo u centru pažnje

Wanda ponovo u centru pažnje

E. Škorić

Wnada Nara, supruga Interovog napadača Maura Icardija, razočarana je zbog tretmana u Urugvaju.

Argentina je gostovala Urugvaju u jednom od južnoameričkih derbija, a borba za plasman na Svjetsko prvenstvo završena je bez pogodaka, pa je Argentina i dalje upitna kada je u pitanju Mundijal u Rusiji.

Nema sumnje da bi bila prava  tragedija da jedno Svjetsko prvenstvo propusti generacija igrača poput Messija, Dybale, Higuaina ili Icardija, čija supruga Wanda ponovo dospijeva u centar pažnje.

Wanda je došla da podrši Maura, a u njenom društvu bila je njena sestra Zaira Nara, inače bivša djevojka urguvajske zvijezde Diega Forlana. Wanda je tražila poseban tretman na stadionu, no bila je prisiljena da sjedi s ostatkom publike i tek su je zaštitari uspijevali kroz masu odvesti do izlaza.

"Eksplozivna" plavuša poznata je po tome što je bila supruga Maxija Lopeza, a onda otišla u zagrljaj njegovom najboljem prijatelju Mauru. Upravo ona je danas zadužena za karijeru Interovog napadača i predstavlja se kao njegov agent.

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi