Wwin: Meč Metalleghe - Sarajevo u ponudi klađenje uživo

Danas od 13 sati

Wwin: Meč Metalleghe - Sarajevo u ponudi klađenje uživo

M. Skaka

Kladionica Williams - WWin nikada nije prestala misliti na svoje vjerne korisnike, a ovaj put odlučila je napraviti dodatni iskorak za korisnike ove kladionice.

Gotovo da nema mjeseca kada nas iz WWina ne obraduju nekom novinom. Williams kladionica Federacije BiH krenula je sa internet klađenjem na adresi wwin-ba.com

Novina u današnjoj ponudi kladionice Williams - WWin jeste da korisnici mogu da se klade na meč Metalleghe - Sarajevo jer će ovaj meč biti u ponudi klađenje uživo.

Igrači se mogu registrovati sa istim usernameom i e-mailom kao što su već registrovani i na internacionalnoj domeni wwin.com. Trenutne opcije uplate i isplate su poslovnice WWin-Williams kladionice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi