Za Conora McGregora drugi nose i kišobran
Foto: Screenshot

Novac čini čuda

Za Conora McGregora drugi nose i kišobran

Svima je jasno da je MMA borac Conor McGregor u svojoj karijeri uspio zaraditi ogroman novac, a čini se da Irac nema potrebu ni da sam nosi svoj kišobran.

Naime, za njega to rade drugi, pa se na društvenim mrežama pojavio video snimak na kojem se može vidjeti McGregor koji se kreća prema svom automobilu, a pošto je vrijeme bilo kišovito, njemu je kišobran pridržavao jedan muškarac. Nije poznato da li se radi o nekom njegovom pomoćniku ili batleru, ali je jasno da McGregoru ne fali bogatstva, a ni uticaja.


Bogatstvo sjajnog MMA borca bi se moglo i dodatno povećati s obzirom da su sve učestalije špekulacije da će uistinu doći do borbe između njega i američkog boksera Floyda Mayweathera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi