Za šta je Murray glasao na referendumu?

Ne želi da otkrije

Za šta je Murray glasao na referendumu?

E. Škorić

Britanski teniser Andy Murray ne želi otkriti da li je glasao za ostanak u Evropskoj uniji ili...

Britanci su se na referendumu izjasnili o napuštanju Evropske zajednice, a Murray prije početka Wimbledona nije htio da otkrio kakav je bio njegov stav.

Drugi teniser svijeta tvrdi da ga politika ne interesje, mada je prije dvije godine izjavio da će glasati za nezavisnost Škotske na referendumu u Škotskoj.

“Pratio sam šta se dešava, ostao sam budan do rano ujutro jer sam pratio šta se dešava. Ali, nećemo o tome danas, nažalost”, rekao je Murray.

U svakom slučaju, i za drugog igrača svijeta je sada važnije da se fokusira na teren, a ne na politiku. Mada, nekad ju je teško izignorisati...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi