Kako je reagovala?

Zanio se: Pique uhvatio Shakiru za guzu u spotu

O. Lekić

Gerard Pique se našao u novom spotu svoje supruge, inače poznate kolumbijske pjevačice Shakire. 

Defanzivcu Barcelone je Shakira posvetila svoju novu pjesmu pod nazivom "Me enamore" (Zaljubila sam se), a interesantno je da je Pique i u spotu zauzeo ulogu. I to simpatičnu. 

Pique se, prema scenariju, našao u trenutku kada je trebao da pomogne atraktivnoj Shakiri da pobjegne iz stana, a pri tom nije odolio da je uhvati za - stražnjicu. Iako se činilo da se ona u prvi mah naljutila na njegov potez, na kraju taj dio nije željela izbaciti iz spota. 

Još ranije Pique je dao do znanja da mu je stražnjica najdraži dio na Shakirinom tijelu. Kada je kolumbijska pjevačica za pjesmu "Comme moi" objavila spot u kojem pokazuje svoju stražnjicu, Pique je taj detalj objavio na Twitteru uz opis: 

“Ovo je jedan od mojih omiljenih dijelova spota”, napisao je Pique u opisu fotografije.

Pique i Shakira u braku su već šest godina, a fudbaler i 10 godina starija pjevačica imaju dva sina – Milana i Sashu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi