Zanosnoj Mabelynn su srce slomili fudbaleri

Sportska drama

Zanosnoj Mabelynn su srce slomili fudbaleri

O. Lekić

Mabelynn Capeluj nije poznata po tome što je sportistkinja. Nije napisala ni knjigu u kojoj razotkriva ljubavne drame, ali je na naslovnice dospjela konkretno zbog fudbalera. 

Inostrani mediji su objavili da lijepa Mabelynn slovi za veliku navijačicu Chargersa i preseljenje njene omiljene NFL ekipe iz San Diega u nešto sjeverniji Los Angeles joj je teško palo. 

Koliko su joj značili Chargersi dovoljno govori i biografija na stranicama Miss Universe, pod čijim okriljem je bila izabrana za Miss Kalifornije. Navodi se da Mabelynn voli slobodno vrijeme provodititi gledajući fudbal sa svojom porodicom u kojoj ima i šestoricu mlađe braće. 

Iako je rodni grad Mabelynn nakon 56 godina izgubio svoj fudbalski tim, beznačajne stvari ne bi trebale da lome njezino srce. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi