Zašto je golman Empolija toliko dugo skrivao zaručnicu?

Kada je vidite, zanijemit ćete

Zašto je golman Empolija toliko dugo skrivao zaručnicu?

O. Lekić
Teme:

  Da su poljski fudbaleri ozbiljni frajeri u svijetu fudbala potvrđuje i Lukasz Skorupski iz redova Empolija. 

Skorupski ove sezone brani odlično u dresu Empolija i jedan je od najboljih pojedinaca u timu iz Toskane, a koliko je uspješan van terena najbolje se može zaključiti po njegovom "plijenu" - djevojci. 

Iako se u medijima o njegovom privatnom životu malo govori, mediji u Italiji su iznenađeni zašto je Skorupski toliko dugo od očiju javnosti sakrivao svoju zaručnicu Matildu Rossi koja ljepotom nikoga ne ostavlja ravnodušnim. 

Ukoliko pogledate njene fotografije u galeriji, shvatit ćete Skorupski zašto slovi za jednog od najvećih "šmekera" u Poljskoj. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi