Zavodnica pokazala šta je spremna učiniti za Ronalda

Zaista nevjerovatno

Zavodnica pokazala šta je spremna učiniti za Ronalda

Teme:

Ronaldo de Lima tokom nogometne karijere nije bio poznat po napadu obožavateljki, ali to se promijenilo po odlasku u penziju.

Brazilska tv voditeljica Babi Rossi velika je zaljubljenica u fudbal, a najdraži tim joj je Sao Paolo. Osim posla voditeljice, bavi se i manekenstvom, a kada je riječ o fudbalerima, velika je obožavateljica Luisa Ronalda. 

Ona je prilikom gostovanja u jednoj tv emisiji u Brazilu u programu uživo potpuno obrijala glavu. Kasnije je od svoje kose napravila periku koju je tokom jednog intervjua poklonila upravo svom idolu sa zelenih travnjaka, Ronaldu.

Brazilac je definitivno veliki sretnik što ima ovakvu obožavateljicu....

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi