Zbog napada na djevojku: Coman će platiti jedan euro

Nevjerovatna kazna

Zbog napada na djevojku: Coman će platiti jedan euro

Francuski krilni fudbaler iz redova Bayern Minhena Kingsley Coman nalazi se u centru pažnje njemačkih medija ovih dana.

Nakon što je početkom ovog ljeta uhapšen u Minhenu zbog napada na bivšu djevojku, Coman se u četvrtak pojavio na sudu koji mu je izrekao gotovo nevjerovatnu kaznu zbog toga. 

Naime, na ime odštete Coman će svojoj nekadašnjoj djevojci morati da uplati čitav euro, ali da život bude koliko toliko fer pobrinuo se Sud koji ga je pored toga kaznio sa četiri hiljade i 430 eura. 

Podsjetimo, Coman je uhapšen u Minhenu u junu mjesecu zbog napada na bivšu djevojku, a kasnije je priznao da je odgovoran za nasilje u porodici što je Sud uzeo kao olakšavajuću okolnost. Inače, on sedmično zarađuje preko 60.000 eura i odšteta od jednog eura mu svakako neće predstavljati problem, a kome i bi?

Ovaj fudbaler je naravno član Bayerna iz Minhena za kojeg igra protekle dvije i pol godine. 

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi