Žene su Borisa Beckera došle glave

Nema ni za kifle

Žene su Borisa Beckera došle glave

E. Škorić

Legendarni njemački teniser Boris Becker prošle sedmice je bankrotirao i nalazi se u velikim problemima.

Becker je osvojio kao 17-godišnjak Wimbledon, ali danas nema ni da vrati ratu kredita, a pehovi ga prate od završetka karijere. Nije imao previše sreće u ljubavi, a ni u poslu mu nije išlo, pa je čak navodno dužan novac i Novaku Đokoviću, s kojim je surađivao prethodno.

Njegova imovina je na kraju karijere procijenjena na 35 miliona dolara, ali danas nema ni za kifle, narodski rečeno. Skupo će ga koštati i razvod sa posljednjom suprugom Lilly, s kojom se 2009. godine vjenčao u St. Moritzu.

Njih dvoje imaju sina od sedam godina, a razvod braka će Beckera koštati oko dva miiona funti. Podsjećamo, prethodno je bivšoj suruzi Barbari morao da plati 25 miliona dolara i da joj prepusti luksuzni stan u Mimaiju, dok je 30.000 eura mjesečno plaćao alimentaciju.

Sve je počelo nakon što je imao seks s ruskim modelom u ostavi za metle u jednom londonskom restoranu.

“Gledala je ravno u mene kao predator. Pogledom mi je govorila da me želi. Nekoliko puta prošla je kraj našeg stola i samo me gledala. Malo kasnije otišla je na WC i ja sam krenuo za njom”, prisjetio se kobne večeri Becker koji je uvijek bio slab na žene.

Beckerov advokat je na sudu kazao da je njegov klijent imao problema s rukovođenjem novcem, te da će bankrot narušiti njegov imidž, no sutkinja nije imala previše sluha, a Nijemcu ostaje samo da se sjeća nekih davnih i lijepih vremena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi