Zlatan Ibrahimović ruši i internetske stranice
Foto:EPA

Nakon ždrijeba Lige prvaka

Zlatan Ibrahimović ruši i internetske stranice

S. Bošković

Službena stranica švedskog prvaka Malmoea srušila se nakon vijesti da će se Zlatan Ibrahimović vratiti u Malmo pošto će švedski prvak u Ligi prvaka snage odmjeriti sa PSG-om, čije boje brani Ibrahimović.

Jučer je održan ždrijeb Lige prvaka, a kuglice su nagradile navijače Malmoea povratkom Ibrahimovića na njihov stadion. Tako će švedski prvak ugostiti prvaka Francuske, i igrača koji je karijeru počeo u njihovom klubu. 

Malmo je uspio izboriti grupnu fazu Lige prvaka nakon što su izbacili prvaka Škotske, a na ždrijebu su izvukli, pored PSG-a, Real Madrid, te Shakhtar iz Donetska. 

"Bilo je mnogo pritiska na web stranici odmah nakon ždrijeba", rekao je direktor komunikacija ovog kluba, Petar Ahlender.

Ibrahimović nikad nije uspio osvojiti Ligu prvaka, iako je igrao za velike klubove nakon odlaska iz Malmoe. Nosio je dres Ajaxa, Barcelone, Intera, Milana, Juventusa, te trenutačno Paris Saint-Germaina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.