Zločesti Westbrook u Denveru ismijao lokalnu maskotu
Screenshot: youtube.com

Nije mu to bilo potrebno

Zločesti Westbrook u Denveru ismijao lokalnu maskotu

E. Škorić

Playmaker Oklahoma Cityja Russell Westbrook još jednom je pokazao svoju bahatost.

On je u nedjelju u utakmici Oklahome i Denvera, kojoj su Nuggetsi bili domaćini, ušao u sukob s maskotom domaćih košarkaša, Iavom Rockyjem.

 

Rocky je u Pepsi Centru, uobičajeno, za vrijeme minuta odmora pokušao leđima okrenut košu zabiti s centra. Ukoliko uspije, mali obrok lokalnog lanca restorana dobiju svi navijači u dvorani.

 

Međutim, Rockyjev pokušaj bi možda i završio u košu da ga nije blokirao Westbrook. Uskratio je i obroke navijačima, ali i ismijao maskotu, pa su ga do kraja utakmice pratili zvižduci. Osim toga, Denver je na kraju savladao Oklahomu nakon produžetaka.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.