Znate li koliki je bakšiš Kovačić ostavio Bobanu Rajoviću?

Pjevač će ga pamtiti dok je živ...

Znate li koliki je bakšiš Kovačić ostavio Bobanu Rajoviću?

Crnogorski pjevač Boban Rajović je u razgovoru za srbijanski Informer govorio o iskustvima sa nastupa gdje su se u publici nalazile poznate i slavne ličnosti.

Kao najneprijatnije iskustvo, Rajović je naveo susret sa 'kontroverznim poduzetnicima' u Sutomoru, gdje su kriminalci vadili pištolj na njega, dok je najpozitivnije govorio o fudbaleru Real Madrida Mateu Kovačiću.

Prema njegovim riječima, mladi hrvatski reprezentativac ga je bogato nagradio i ostavio mu bakšiš kojeg će se sjećati dok je živ.

"Najdraži bakšiš mi je onaj od Matea Kovačića, fudbalera Real Madrida. On mi je dao 18,500 eura i to je učinio na tako dobar način da niko od prisutnih nije ni primijetio šta se dešava", započeo je Rajović, te nastavio:

"Samo je smotao ljubičaste novčanice i gurnuo mi ih u džep. Kada bi svi bili takvi i kada bi takvih noći bilo više...".

Osim Matea Kovačića, Rajović je naglasio i da je nastupao pred još nekim fudbalskim reprezentativcima zemalja bivše Jugoslavije, ali ih nije imenovao što vjerovatno znači da nisu bili ni blizu darežljivi prema njemu kao sjajni fudbaler Real Madrida.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi