Zvijezda Juventusa se raspituje za atraktivnu voditeljicu

Gledao je njene gole slike?

Zvijezda Juventusa se raspituje za atraktivnu voditeljicu

O. Lekić

Seksipilna italijanska voditeljica Diletta Leotta zapala je za oko veznom fudbaleru Juventusa Claudiju Marchisiju.

Diletta je u Italiji najveću slavu stekla kada su početkom januara u javnost isplivale njezine eksplicitne fotografije, a sudeći prema pisanju medija na 'čizmi', za nju se preko prijatelja raspitivao 31-godišnji Marchisio. 

Iako važi za mirnog i porodičnog čovjeka, Marchisio je potpuno odlijepio za plavokosom voditeljicom, što potvrđuje i to da u posljednje vrijeme sve više lajkuje njezine fotografije na društvenoj mreži Instagram.

Ko zna, možda su ga baš oduševile Dilettine golišave fotografije. 

Inače, Diletta, koja prati Seriju A i Seriju B, ranije je izjavila da joj je curenje njezinih privatnih fotografija izazvalo haos u životu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi