Trener u stručnom štabu OK Bosna

Adrović: Vraćamo se tamo gdje pripadamo

S. Mlaćo

Odbojkaši Bosne večeras su u dvorani Ramiz Salčin na Mojmilu savladali OK Borac sa 3:1 u setovima.

Radilo se o susretu 11. kola Premijer lige naše zemlje, a gosti su bolje krenuli, slavili pvi set,  međutim pobjeda je otišla u ruke Sarajlija.

"Čestitke našim momcima. Mislim da smo zasluženo slavili,  a trebalo je biti 3:0. U prvom setu smo se opustili, ali kasnije smo vratili sve na svoje mjesto. Vraćamo se tamo gdje treba da budemo", kazao je za SportSport.ba pomoćni trener OK Bosna Almer Adrović.

Sada slijedi pauza u Premijer ligi, ali u Bosni se žele što bolje spremiti za drugi dio sezone.

"Nadam se da ćemo se dobro spremiti pred početak drugog dijela sezone gdje imamo nešto povoljniji raspored. Glavni konkurenti nam dolaze u Sarajevo i očekujemo sredinu tablice", dodao je Adrović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi