Aganović: U Foču po pozitivan rezultat i nastavak niza

Odbojkaši Kaknja gostuju u Foči

Aganović: U Foču po pozitivan rezultat i nastavak niza

D. Kurbegović

Nakon serije dobrih rezultata odbojkaši “OK Kakanj 78” u subotu, 26. novembra u Gradskoj sportskoj dvorani u Foči u okviru šestog kola Premijer lige BiH za odbojkaše gostuju ekipi OK „Maglić“ Foča.

Kakanjci žele nastaviti dobar niz i u Foču idu po pozitivan rezultat. Kako nam je kazao trener i igrač ekipe Almir Aganović, ekipa želi odigrati na nivou prethodnih utakmica.

„Sigurno da je liga dosta izjednačena. Osim Mladosti sve ostale ekipe su ravnopravne i svako svakoga može dobiti, tako je i gostovanje u Foči jako nezgodno. Poznajemo ekipu Maglića, spremali smo ozbiljno za ovaj meč i ako ostanemo igrom na nivou prošlih utakmica možemo izvući pozitivan rezultat. Svi smo zdravi i putujemo kompletni u Foču.“, kazao je Aganović.

Kakanjci su trenutno drugoplasirani  sa 11 bodova, dok je Maglić sedmi sa 6 bodova iz pet utakmica.

Utakmica OK „Maglić“ Foča –OK “Kakanj 78” Kakanj igra se u subotu, 26.11.2016. godine u Gradskoj sportskoj dvorani u Foči s početkom u 19:00 sati.  Prvi sudija je Ivana Bartula Gustin, drugi sudija Adnan Kološ, a delegat-kontrolor   Nebojša Karadeglija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi