Amina Kajtaz osvojila tri zlatne medalje u Trebinju

Mlada bh. plivačica u formi

Amina Kajtaz osvojila tri zlatne medalje u Trebinju

A. Beganović

Mlada bosanskoherccegovačka plivačica Amina Kajtaz osvojila je tri zlatne medalje na Međunarodnom plivačkom mitingu "Srđan i Maksim 2015".

U vikendu iza nas u Trebinju je u organizaciji Plivačkog kluba Leotar održan Plivački miting "Srđan i Maksim 2015" na kojem su učešće uzeli plivači i plivačice iz Crne Gore, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Naša mlada plivačica, Amina Kajtaz, osvojila je tri zlatne medalje, a ovo takmičenje Amini je poslužilo i kao pripremno za nadolazeće Svjetsko prvenstvo čiji domaćin će biti ruski Kazanj, a koje će se održati od 1. do 9. avgusta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.