Angelsi preživjeli još jednom
Matsui osvaja bazu ispred Moralesa

MLB Play off

Angelsi preživjeli još jednom

LA Angelsi su bili bolji od Yankeesa sa 7:6 i tako smanjili prednost najvećeg MLB kluba na 3-2. Ovom pobjedom su Angelsi ostali u igri za osvajanje Američke lige, ali su Yankeesi još uvijek favoriti s obzirom da narednu utakmicu igraju na svom stadionu.

Yankeesi su čak 26 puta bili pobjednici World Seriesa,a ako prođu Angelse tamo ih čekaju Philliesi koji su jučer osvojili Nacionalnu ligu pobjedom nad Dodgersima u finalu.

Bila je to odlična utakmica koja je rješena na samom kraju, a da su slavili i gosti ne bi bilo nezasluženo. Yankeesi su bili potpuno ravnopravan protivnik, ali je sreća ovaj put bila na strani Angelsa.

Rezultat:

LA Angelsa - NY Yankees 7:6 (3-2)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.