Badr Hari izašao iz zatvora, najavio velike promjene

Najavio velike stvari

Badr Hari izašao iz zatvora, najavio velike promjene

M. Šljivak

Slavni marokanski kick-boxer Badr Hari završio je služenje zatvorske kazne.

Od danas je 32-godišnji borac slobodan čovjek, a iz zatvora izlazi nakon šest mjeseci koje je služio zbog fizičkog napada na jednog holandskog biznismena.

Hari je po izlasku iz zatvora najavio velike promjene. Odlučio je da promijeni adresu boravka i život će nastaviti u Maroku, odakle su mu korijeni.

Njegov menadžer Jacques de Wit je dao jako bitnu informaciju za karijeru slavnog borca. Hari će se nastaviti boriti i s obzirom na to da je iz zatvora izašao u odličnoj formi, uskoro ga možemo očekivati u ringu.

Marokanski borac je u profesionalnoj karijeri odradio 120 borbi. Pobijedio je čak u 106, ima 11 poraza uz dva no contest meča i jedan neriješen duel.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije