Baltimore i Green Bay izborili polufinale

Baltimore i Green Bay izborili polufinale

Poznata su i preostala dva polufinalista NFL doigravanja. Green Bay Packersi su bez većih problema izbacili Philadelphia Eaglese, dok je Baltimore protiv Kansas Cityja odradio lakši trening.

Aaron Rodgers je odigrao odličnu utakmicu i sa tri TD dodavanja predvodio Packerse do pobjede nad Eaglesima 21:16. Rodgers je tri polaganja bacio za tri različita igrača (Crabtree, Jones i Jackson) što govori o raznovrsnosti napada Packersa.

U drugoj utakmici je bilo dosta manje neizvjesnosti. Odbrana Ravensa je potpuno zaustavila Matta Cassella, koji nije uspio dodati ni jedan TD, ali je zato čak tri puta presiječen. S druge strane je Joe Flacco kompletirao 25/34 pasova za 265 yardi, imao je dva dodavanja za TD, pa je Baltimore sa sigurnih 30:7 izbacio Kansas City Chiefse.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti