Banja Luka domaćin plivačkog mitinga

Očekuje se preko 200 takmičara

Banja Luka domaćin plivačkog mitinga

D. Vejo

Gradski olimpijski bazen u Banjaluci sutra će biti epicentar plivačkih dešavanja.

Naime, u gradu na Vrbasu sutra će biti održan plivački miting koji će okupiti preko 200 takmičara iz Sarajeva, Mostara, Zenice, Laktaša te domaćina, grada Banja Luke.

Ova vrsta takmičenja, organizuje se radi promocije plivačkih sportova, koji su kako u zemlji tako i regionu u ekspanziji.

Sutrašnja manifestacija, biti će sedma po redu koju organizuje Banja Luka, što govori da ista polako prelazi u tradiciju.

Miting počinje od 10, a trajat će sve do 19 sati, kada će svi rekreativci imati pravo da kupe svoju ulaznicu kako bi koristili bazen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi