Banja Luka poražena od Spartaka

Prva B liga Srbije

Banja Luka poražena od Spartaka

D. Vejo

Vaterpolisti Banja Luke poraženi su u posljednjem koju prvog dijela prvenstva na svom bazenu od ekipe Spartaka rezultatom 4:11, po četvrtinama je bilo 1:4, 0:3, 1:3 i 2:1.

Do lopte su prvi doplivali domaćini. Međutim, napad nisu uspjeli realizovati. Gosti prebacuju u veću brzinu, pa tako tri minute prije kraja perioda vode 0:3. Banjalučani su uspjeli smanjiti ali šest sekundi prije kraja, Spartak postiže gol za 1:4.

U drugoj dionici, ponovo su do lopte prvi stigli Banjalučani. Međutim, kvalitetna odbrana ali i napad krasili su igru gostiju koji period riješavaju u svoju korist za 0:3, pa tako na odmor odlaze sa velikih 1:7.

Isti scenario viđen je nakon pauze. Ponovo su su u centru pažnje gosti. Vode 0:3, a minut prije kraja Kecman pogađa za 1:3.

Pobjednik se već znao. Domaćin je ubrzao, a gosti spustili ritam. Banja Luka dobija četvrtu četvrtinu, ali to nije bilo dovoljno da se stigne prednost Spartaka.

Banja Luka: Milovanović, D. Kecman, M. Kecman, Vujković, Šobić, Amidžić, Babić, Grabež, Maletić, Poljak, Petković i Jolić.

Spartak: Vučković, Uzelac, Lovadinov, Horvacki, Radičev, Orčić, Ekmečić, Ivković, Bedić, Stojanović, Pejčić, Zeljković, Goločorbin, Tonković, Bantač, Krstajić, Ralić, Veljić i Ćurčin.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi