Banja Luka potopila Proleter na gostovanju

Sjajan nastup Banjalučana u Zrenjaninu

Banja Luka potopila Proleter na gostovanju

D. Vejo

Vaterpolisti Banja Luke večeras su u okviru osmog kola Prve B vaterpolo lige Srbije u Zrenjaninu savladali ekipu Proletera rezultatom 7:10. 

Dođoh, vidjeh, pobjedih, s tim sloganom su Banjalučani otputovali na gostovanje u Zrenjanin petoplasiranoj ekipi u šampionatu.

U prvom poluvremenu, viđena je izjednačena borba u bazenu, pa je s toga rezultat nakon dva perioda glasio 4:4.

Treća dionica donijela je isti scenario. Ponovo jake odbrane na dvije strane, pa se tako u posljednju čevrtinu ulazi pri rezultatu 6:6.

Ipak, Banjalučani prebacuju u veću brzinu te postižu četiri gola, dok protivniku dozvoljavaju svega jedan, čime ostvaruju novi trijumf.

Nakon ovog susreta, Banja Luka je i dalje ostala četvrtoplasirani tim u ligi sa 11 osvojenih bodova, dva manje od trećeplasiranog ŽAK-a, dok Proleter zauzima pretposljednju poziciju na tabeli sa svega tri prikupljena boda.

Aktuelni šampion Bosne i Hercegovine uprkos lošim uslovima za rad, dobro parira timovima iz Srbije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi