Banjalučki vaterpolisti na turniru u Kragujevcu

Novi izazovi za bh. šampiona

Banjalučki vaterpolisti na turniru u Kragujevcu

D. Vejo

Banjalučki vaterpolisti i šampioni BiH juče su stigli u Kragujevac gdje će ove sedmice igrati finalni turnir regiona CJZ Srbija.

Pored VK Banja Luka, na takmičenju će učestvovati još Radnički iz Kragujevca kao domaćin, Rasina iz Kruševca, te dvije ekipe iz Valjeva, a to je istoimeni tim i Valis.

Banjalučani važe za jednog od pretendenata na prvo mjesto s obzirom da imaju iskustva igranja u Prvoj B vaterpolo ligi Srbije, gdje su minule sezone završili na veoma dobrom, četvrtom mjestu.

Slobodan Grahovac i njegovi izabranici sjajno odoljevaju lošim uslovima, ali i uprkos tome ostvaruju dobre rezultate. Svi tekući turniri, odlična su podloga za predstojeće prvenstvo BiH koje se igra u gradu na Vrbasu, a gdje titulu prvaka brani VK Banja Luka.

Isto će se održati krajem juna mjeseca ove godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi