Banjaluka domaćin borilačkog spektakla

"Spartan fight night"

Banjaluka domaćin borilačkog spektakla

D. Vejo

Banjaluka će u decembru biti domaćin velikog borilačkog spektakla pod nazivom "Spartan fight night".

U dvorani "Obilićevo" na Mejdanu, okupit će se najbolji borci kako iz zemlje tako i regiona. Takmičenje će okupiti kickboxere koji će se boriti pod budnim okom WAKO asocijacije Republike Srpske. 

Na turniru biti će upriličeno osam profesionalnih K1 borbi. Snage će odmjeriti Jasmin Hadžić (BiH) - Goran Sučević (SRB), Aleksandar Đukić (BiH) - Njegoš Tufi (SWE), Nemanja Ponorac (BiH) - Adis Bešić (BiH), Marko Malinić (BiH) - Janko Džima (CG), Danilo Tošić (BiH) - Draženko Ćosović (BiH), Zoran Radić (BiH) - Aleksandar Danilović (CG), Sava Klepić (BiH) - Viktor Vasić (BiH) i Srđan Govedarica (BiH) - Bojan Džepina (SRB).

Takmičenje će se održati osmog decembra sa početkom od 19.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi