Bearsi razbili Cowboyse, Romo očajan

Težak poraz Dallasa

Bearsi razbili Cowboyse, Romo očajan

M. Maksimović

Posljednja utakmica ovog četvrtog vikenda u NFL-u, bila je ona između Dallas Cowboysa i Chicago Bearsa.Gosti su nadigrali favorizirane Cowboyse 34:18.QB Dallasa, Tony Romo je bio očajan, imao je čak pet presjećenih dodavanja.

u takvoj situaciji Dallas i nije mogao bolje proći.Već nakon tri četvrtine gosti su imali solidnu prednost.

Charles Tillman je Interception pretvorio u TD, baš kao i Lance Briggs.Kada tome dodamo pas 

Jaya Cutlera za Devina Hestera na otvaranju treće četvrtine, onda dobijemo vodstvo Bearsa 24:10.Sudbinu Dallasa je zapečatio Brandon Marshall šest i pol minuta prije kraja utakmice.

 

Jay Cutler je imao uspješnih 11 od 12 dodavanja, za ukupno 219 yardi i dva touchdowna.Brandon Marshall je imao jedan touchdown uz 138 yardi.

 

Četvrta sedmica:

Dallas Cowboys - Chicago Bears 18:34 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.