Bektić: Znao sam da me čeka velika podrška bh. navijača

UFC borac iz BiH

Bektić: Znao sam da me čeka velika podrška bh. navijača

M. Šljivak

UFC borac Mirsad Bektić sinoć je na sjajan način u Štokholmu savladao Irca Paula Redmonda.

Dominirao je Bektić u sve tri runde, a nakon meča je bio izuzetno zadovoljan načinom na koji se borba završila.

"Ovo je način na koji se borim. Ovo je rezultat načina na koji treniram. Mislio sam da ću ga oboriti u drugoj rundi, ali sam strpljivo išao do kraja. Težak je protivnik, kao i svi ostali. U UFC-u su najbolji borci i kada si ovdje moraš bez izgovora biti spreman. Idemo dalje, jedan po jedan protivnik", rekao je Bektić, koji je imao veliku podršku od strane bh. navijača.

"Znao sam da će biti mnogo Bosanaca među navijačima. Dobio sam mnoštvo poruka pred meč. Vidio sam mnogo zastava, neko mi je dodao i zastavu nakon meča", dodao je Bektić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.