Beskućnik pustio meč holivudskom glumcu

A Mickey Rourke slavi...

Beskućnik pustio meč holivudskom glumcu

E. Škorić

Holivudski glumac Mickey Rourke (62) u petak je savladao boksera Elliota Seymoura.

Ništa ne bi bilo neobično u svemu tome da britanski Daily Mail nije objavio neke nevjerovatne stvari o samom meču.

Naime, iz izvora bliskih mladom bokseru novinari Daily Maila doznali su da je Seymour bio plaćen da izgubi.

Ono što je još gore, 29-godišnji bokser je 18 mjeseci beskućnik, spava po parkovima i ostao je bez porodice. U posljednje vrijeme, navodno, ima i psihičke probleme i njegova porodica se bojala kako nije sposoban otputovati u Rusiju na meč. 

Seymour se boksom počeo baviti prije 10 godina i kao amater je osvojio Zlatnu rukavicu na prvenstvu Kalifornije. U profesionalnom bokseu je izgubio devet od 10 mečeva. 

Daily Mail doznaje da je Seymour trebao pasti u četvrtoj rundi u borbi s Rourkeom, ali je on na kraju pao u 2. rundi bizarnog meča. Roruke se pohvalio da je pobijedio dvostruko mlađeg protivnika, ali ovaj holivudski glumac, koji je glumio u filmu Hrvač, očito nije zaslužio pobjedu. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.