Bh. atletičari otputovali u Atinu
Alić brani naslov u Grčkoj

Balkansko prvenstvo u dvorani

Bh. atletičari otputovali u Atinu

Nakon rezimiranja dosadašnjih rezultata postignutih ove godine, odlučeno je da će ipak BiH imati predstavnike na Balkanskom dvoranskom atletskom prvenstvu u Atini.

Danas su naši atletičari Hamza Alić (AK Zenica), Saša Kecman (AK Banja Luka) i Gorana Cvijetić (AK Romanija) u pratnji trenera Mehmeda Skendera i Neđe Đurovića otputovali na Balkansko atletsko prvenstvo u dvorani koje se kao i svake godine održava u Atini.

Naš najbolji atletičar Hamza Alić je, nakon dobro odrađenih priprema u Hrvatskoj, u dobroj formi i očekuje dobar rezultat na ovom takmičenju. On ce pokušati odbraniti prošlogodisnju titulu pobjednika u bacanju kugle. Alić nastupa prvi dan takmičenja 21. 2. 2009, a Saša Kecman i Gorana Cvijetić nastupaju oba dana takmičenja. Saša će trčati sprint na 60 metara i 200 metara dok će Gorana Cvijetić trčati 60 metara prepone i sprint 60 metara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.