Bh. šampioni domaćini finalnih turnira

Brčko domaćin Kupa BiH

Bh. šampioni domaćini finalnih turnira

Nakon isteka roka koji je dat u konkursu za organizaciju finalnih turnira kup takmičenja BiH za takmičarsku 2014/2015 sezonu u odbojci u ženskoj i muškoj konkurenciji određeno je da će domaćin turnira za odbojkašice biti ekipa aktuelnog prvaka Bimal-Jedinstvo, dok će Brčko ugostiti i muški dio turnira, a domaćin će biti Mladost.

Aktuelni šampioni Bosne i Hercegovine, kako u ženskoj, tako i u muškoj konkurenciji bili su jedini koji su se javili na konkurs za organizaciju finalnih tunira.

Utakmice polufinala u konkurenciji odbojašica na programu su 14. marta ove godine, dok će se finalni meč igrati dan kasnije. Kada je riječ o muškoj konkurenciji, polufinalne utakmice igrat će se 13. marta, a finale je na rasporedu dan poslije. 

Konačne satnice odigravanja polufinalnih utakmica biće određene naknadno, dok su termini finalnih susreta već poznati zbog direktnih prijenosa koji će biti emitovani na BHT1 u slijedećim terminima:

- Finale odbojakaša 14.03.2015. u 20:10
- Finale odbojakašica 15.03.2015. u 16:30

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.