BiH šalje predstavnike na  takmičenje „Škoda Challenge"

PORSCHE BH odabrao najbolje u ovlaštenoj mreži

BiH šalje predstavnike na takmičenje „Škoda Challenge"

Sponzorski tekst

Sarajevo, 24.03.2017. – u prostorijama Škoda partnera Porsche Sarajevo d.o.o., proteklog vikenda održano je državno finale ovlaštenih servisera Škoda Challenge.

Nakon on-line kvalifikacionih ispitivanja u kojima se takmičilo 40 kandidanta, na državno prevenstvo su se kvalifikovali samo oni najbolji, njih 9. Svoje znanje su pokazali u tri kategorije: servisni savjetnik, servisni tehničar i prodavač Originalnih dijelova i opreme.

 Tim koji će predstavljati Bosnu i Hercegovinu na internacionalnom Škoda Challenge čine:

- u kategoriji Škoda Servisni savjetnik: Nedim Šaković, Brijest iz Gračanice

- u kategoriji Škoda Servisni tehničar: Sanel Tipura, Hercegovina auto iz Mostara

- u kategoriji Škoda Prodavač dijelova: Nikola Žigić, Autorad iz Pelagićeva.

“Zahvaljujemo se svim učesnicima a našim predstavnicima na internacionalnim takmičenju želimo mnogo uspjeha” rekao je Omer Kozadra, Rukovodilac Postprodaje Porsche BH.

“Naša reprezentacija će ove godine nastojati pokazati da smo spremni na sve izazove, te da među našim kardrovima uistinu rade stručni, školovani i vrijedni serviseri. Konkurencija će zasigurno biti jaka ali će bosanskohercegovački tim stati rame uz rame sa najjačim i dostojno braniti boje naše zemlje i Škoda brenda ”, izjavio je Dario Krajina, vođa bh Škoda Challenge tima.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi