Bizaran intervju zbog čega Ronnieja čeka kazna

O'Sullivan ne može da šuti

Bizaran intervju zbog čega Ronnieja čeka kazna

M. Šljivak

Ronnie O'Sullivan prva je zvijezda snookera.

Međutim, peterostruki šampion svijeta nema dobru saradnju sa Svjetskom snooker federacijom i često kritikuje njihov rad.

Posljednji takav "ispad" Ronnie je imao tokom londonskog Mastersa u januaru. Iako je lagano došao do sedmog trofeja, O'Sullivana bi dug jezik mogao koštati kazne, jer je imao nekoliko sukoba na press konferencijama.

Ove sedmice je u Prestonu dao zanimljiv intervju. Govorio je kao robot, aludirajući na igrače koji su često robotizirani.

Najavio je međutim kako neće više davati velike izjave nakon mečeva.

"Neću više govoriti. Kada god nešto kažem, budem novčano kažnjen"; istakao je O'Sullivan.

Ovaj potez mu sigurno neće proći nekažnjeno, jer Svjetska snooker organizacija ima dosta oštre kriterije kada je u pitanju kažnjavanje igrača.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi