Bjelajac: Očekujem dobar rezultat na predstojećem takmičenju

Banjalučki plivač za SportSport.ba

Bjelajac: Očekujem dobar rezultat na predstojećem takmičenju

D. Vejo

Banja Luka će ovog vikenda biti domaćin plivačkog mitinga pod nazivom "22. april".

Pomenuto takmičenje okupiće brojne klubove i takmičare kako iz zemlje tako i regiona. Za prvog favorita turnira proglašeni su bosanskohercegovački olimpijac Mihajlo Čeprkalo i član PK "22. april", te Adi Mešetović i Nikola Bjelajac koji nastupaju za banjalučki "Olymp".

Navedena tri imena, boriće se za neko od prvih mjesta. Bjelajac ima sezonu za pamćenje, a kako kaže i dalje želi nastaviti u istom ritmu.

"Voda u bazenu tokom prethodnih nekoliko dana bila je dosta hladna. Uslovi za treniranje bili su nešto otežani, ali smo ipak uspjeli da završimo ono što smo planirali. Očekujem dobar rezultat, jer smo vrijedno radili i spremali se za ovo takmičenje", izjavio je za SportSport.ba član PK "Olymp", Nikola Bjelajac.

Takmičenje će se održati u subotu i nedjelju na Gradskom olimpijskom bazenu u Banjaluci.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi