Bjelajac: Zadovoljan sam srebrom na 50 metara kraul

Banjalučki plivač za SportSport.ba

Bjelajac: Zadovoljan sam srebrom na 50 metara kraul

D. Vejo

Član PK "Olymp" Nikola Bjelajac, u posljednjih mjesec dana ostvario je i više nego dobre rezultate kada su u pitanju plivačka takmičenja.

Kada je riječ o takmičenju u Dubaiju, oborio je sve lične rekorde te osvojio tri zlata i jednu bronzu, dok je u Zrenjaninu isplivao nove lične rekorde u disciplini 50 i 100 metara slobodno.

"Bilo mi je super na proteklom takmičenju u Zrenjaninu. To je bilo jedno od jačih takmičenja u ovom dijelu Evrope sigurno. Konkurencija je bila baš jaka i trebao je jako dobar rezultat za plasman u finale. Bitno mi je da sam popravio svoje rezultate i da sam osvojio srebro na 50 metara kraul", rekao je za SportSport.ba mladi i talentovani plivač, Nikola Bjelajac.

Ovo je ujedno bilo i posljednje takmičenje za mladog plivača, kada je u pitanju ova godina.

"Nemam više takmičenja, ovo je bilo posljednje bar kada je u pitanju ova godina. Sada slijedi faza jakih priprema i jako će se trenirati", zaključio je Bjelajac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi