Bjelajcu dva nova lična rekorda u Zrenjaninu

Banjalučki plivač u top formi

Bjelajcu dva nova lična rekorda u Zrenjaninu

D. Vejo

Član PK "Olymp" iz Banja Luke, Nikola Bjelajac nastavio se ređati uspjehe.

Ovoga puta, na takmičenju u Zrenjaninu pod nazivom "Serbia Grand Prix 2016", banjalučki plivač isplivao je dva lična rekorda.

Iste je isplivao u disciplini 50 i 100 metara slobodnim stilom. Kada je u pitanju 50 metara, tu dionicu isplivao je u vremenu od 22,99, dok je 100 metara isplivao za 50,30.

Ovo je sjajan uspjeh za mladog i talentovanog banjalučkog plivača, koji je u izrazito teškoj konkurenciji od čak 509 takmičara uspio da upiše pomenuta vremena.

Podsjetimo, takmičenje je okupilo plivače iz Srbije, Hrvatske, Makedonije, Crne Gore, Mađarske, Italije, Bugarske, Rumunije, Turske i BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije