BK Slavija sa pojačanjima na Borju

Pripreme bokserske ekipe

BK Slavija sa pojačanjima na Borju

Planina Borja, odnosno sportsko-rekreativni centar ”Hajdučke vode” u narednih nekoliko dana biće baza bokserima Slavije koji će obaviti bazični dio priprema za predstojeću sezonu.

Trener višestrukog bh. prvaka Mirko Jokić poveo je malu, ali neustrašivu ekspediciju od osam boraca. To su: Marijo Aleksić, Savo Babić, Jovica Daničić, Stevo Zolak, Danijel Topalović, Rodoljub Gajić, Darko Kučuk, te pojačanje iz Loznice Predrag Kovačević.

Srbijanski bokser nije jedino pojačanje Slavije. Očekuje se da u narednim danima stignu Vuk-Milisav Simić (takođe iz Loznice), Mirza Aljić (Živinice), Damir Beljo (Zrinjski) i Ljubomir Marjanović (Mačva, Šabac), a sa ovim kadrom ekipa će sigurno biti mnogo jača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.