Bokserska legenda nagovijestila meč sa McGregorom
Foto: EPA

Pacquiao uputio zanimljivu poruku

Bokserska legenda nagovijestila meč sa McGregorom

Conor McGregor bi se uskoro mogao ponovo okušati u bokserskom ringu. Nakon "borbe stoljeća" sa Floydom Mayweatherom, irski MMA borac bi izgleda mogao odmjeriti snage sa još jednom bokserskom legendom, Mannyjem Pacquiaom.

Glasine govore da poraz od Mayweathera nije kraj bokserske "karijere" Conora McGregora, te da Irac ima želju ponovo ući u ring.

A njegova želja bi se mogla ispuniti s obzirom da je legendarni Pacquiao nagovijestio mogući okršaj sa McGregorom u zanimljivom komentaru.

Naime, Pacquiao je na Instagramu čestitao Dan zahvalnosti Conoru McGregoru objavivši sliku irskog borca.

"Sretan Dan zahvalnosti! Ostani u formi prijatelju. #praviboksmeč2018", napisao je Pacquiao u opisu fotografije.

Svakako potez koji je probudio maštu ljubitelja borilačkih sportova, a da li će Pacquiao prekinuti penziju kako bi odmjerio snage sa McGregorom ostaje da se vidi.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi