"Boltz" prešao u SK Gaming
Foto: Fragbite

CS: GO

"Boltz" prešao u SK Gaming

S. Bošković

Ricardo "boltz" Prass odlučio je napustiti CS:GO ekipu Immortals i karijeru nastaviti u SK Gamingu. 

On će u jednoj od najboljih CS:GO ekipa na svijetu zamijeniti Joao "felps" Vasconcellosa. 

Nakon niza loših rezultata u ekipi SK Gaminga počela se osjećati nervoza, te je svima bilo jasno da su promjene u ekipi neizbježne. Na kraju je uprava ovog tima odlučila da tim napusti najmlađi član rostera. "Felps" je u SK stigao upravo iz Immortalsa, te je osvojio pet velikih turnira, ali sve je zaboravljane nakon što je SK na posljednjom Major ispao u četvrtfinalu, te u ELEAGUE Premier takmičenju ispao u grupnoj fazi. 

Prema pisanju HLTV-a "Boltz" je već stigao u tim, a njegov debi se očekuje na LAN EPICENTER turniru koji se igra od 23. do 29. oktobra. 

Trenutačni sastav SK Gaming CS:GO tima izgleda ovako: Gabriel "FalleN" Toledo, Fernando "fer" Alvarenga, Marcelo "coldzera" David, Epitacio "TACO" de Melo, Ricardo "boltz" Prass

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi