Bonjaski karijeru završio pobjedom nad Cro Copom
Foto: Index.hr

Odlukom sudija

Bonjaski karijeru završio pobjedom nad Cro Copom

E. Škorić

Remy Bonjaski je odlukom sudija pobijedio Mirka Filipovića u borbi legendi na Gloryju 14.

Bonjaski je pobjedom u Zagrebu završio veliku karijeru u jednom dosta neizvjesnom meču. Možda je Mirko zaslužio pobjedu, ali sudije su odlučile drugačije.

Bonjaski je bio opasniji na očetku, ali je Mirka probudila publika u prvoj rundi, pa je svog protivnika zahvalio sjajnim low-kickom. U drugoj rundi težak sudar glavama, a nakon nešto manje uzbuđenja, ušlo se u treću rundu.

U posljednje tri minute Remy je tri puta bio na podu, ali se dva puta provukao bez brojanja, a izvukao se i treći put. Boksačkim tehnikama je Cro Cop napao Bonjaskog, koji je manje udarao, no snažnijeg od hrvatskog borca.

"Hvala svim mojim navijačima u Zagrebu. Ovo je moja posljednja borba, nekada će i Mirko imati oproštajnu borbu i nadam se da mu navijači neće zviždati kao vi meni sad. Mirko je veliki borac. A iako mi zviždite, ja volim Zagreb", rekao je uplakani Bonjaski.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.