Bonus 100% na iznos prve uplate - wwin-ba.com

Povećane kvote

Bonus 100% na iznos prve uplate - wwin-ba.com

Sponzorski tekst

Kladionica Williams - WWin nikada nije prestala misliti na svoje vjerne korisnike.   

Gotovo da nema mjeseca kada nas iz WWina ne obraduju nekom novinom. Williams kladionica Federacije BiH krenula je sa internet klađenjem na adresi wwin-ba.com.

Za sve igrače koji se registruju na wwin-ba.com na prvu uplatu bit će odobren bonus od 100% na iznos prve uplate do 50 KM. Igrači se mogu registrovati sa istim usernameom i e-mailom kao što su već registrovani i na internacionalnoj domeni wwin.com.

Trenutne opcije uplate i isplate su poslovnice WWin-Williams kladionice.

Za igrače koji ostaju na domeni wwin.com ostaju opcije uplate: xBon – Paysafe – Kartice – Ekesh bon WWin je za isplatu uveo novu opciju putem „dostavne službe“. Wwin-Williams kladionica je povećala kvote na sve tipove u klađenju, tako da je na lige petice, internacionalna takmičenja zemalja i klubova 101%, standardne lige 105%, a ostale lige 108%. Isto se odnosi na najigranija posebna klađenja (oba daju gol, zbroj golova) kao i za sve ostale sportove. WWin ima 300.000 registrovanih korisnika.

Nije slučajno...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi