Borac iskupljenje traži protiv Gacka

Premijer liga BiH

Borac iskupljenje traži protiv Gacka

D. Vejo

Odbojkaši banjalučkog Borca sutra nastavljaju svoj premijerligaški put.

Mišo Marjanović i njegovi izabranici će u okviru 14. kola Premijer lige BiH na svom parketu ugostiti ekipu Gacka iz istoimenog grada.

Ovo će biti susret osmoplasirane i četvrtoplasirane ekipe. U prošlom kolu, Gacko je savladalo Maglić na svom parketu rezultatom 3:1, dok su crveno-plavi poraženi na izuzetno teškom gostovanju kod ekipe Radnika iz Bijeljine (3:0).

Zdravstveni bilten ove sezone nije pomazio Banjalučane, s obzirom da kubure sa povredama kako ključnih tako i mlađih igrača, te krpe rupe omladinskim pogonom, pa će s toga sutrašnji meč Banjalučani početi bez tri ključne figure.

U 2017. godini, tim iz grada na Vrbasu zabilježio je dva poraza. Prvo od Maglića, pa onda i Radnika, te će susret protiv Gacka biti idealna prilika da osvjetle obraz pred svojom publikom.

Utakmica između Borca i Gacka igra se sutra sa početkom od 20 sati u "Boriku".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi