Borac poražen od Gacka

Premijer liga BiH

Borac poražen od Gacka

D. Vejo

Odbojkaši banjalučkog Borca poraženi su večeras u okviru 14. kola Premijer lige BiH od ekipe Gacka rezultatom 1:3, po setovima je bilo 18:25, 25:15, 20:25 i :22:25.

Rezultatski egal trajao je do rezultata 3:3, kada gosti prave seriju od 0:4. Četiri poena prednosti Gacko je držalo sve do rezultata 10:14 kada se domaćin preko raspoloženog Popovića vraća u susret. Međutim, gosti nisu dozvolili iznenađenje pa tako prvi set rješavaju u svoju korist (18:25).

Druga dionica meča, krenula je poen za poen. Pri rezultatu 2:2, Gacko pravi seriju od 0:5. Banjalučani nisu ostali dužni pa tako prave seriju od čak 7:0 te dolaze u vodstvo od 9:7. Do kraja perioda, prednost su crveno-plavi smao povećavali pa tako isti završava rezultatom 25:15.

Čvrsta igra na obje strane viđena je u pretposljednjem periodu. Egal je bio na snazi sve do rezultata 16:16, kada odbojkaši Gacka prave seriju od 0:3. Borac se vratio ali to nije bilo dovoljno da stignu dobro raspoložene goste.

Posljednja dionica susreta donijela je mnogo uzbuđenja na tribinama u "Boriku". Gosti su imali prednost od 12:21, a onda silovit nalet banjalučkog sastava. Stigli su na minus dva (21:23), ali više spretnosti pokazali su odbojkaši Gacka.

Borac: Kljajić, Popović A., Kavić, Jović, Kojadinović, Amidžić, Kovačević, Džombić, Knežević, Popović N., Ilić.

Gacko: Rončević, Koprivica, Vuković D., Milidragović, Vuković Nj., Boršner, Antunović, Peričić, Bošković i Slijepčević.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi