Borac protiv Mladosti traži slamku spasa

Nema više kalkulacija

Borac protiv Mladosti traži slamku spasa

D. Vejo

Odbojkaši banjalučkog Borca više nemaju šta da kalkulišu, ostala su još dva kola do kraja prvenstva i isto toliko prilika da stignu do novih bodova koji bi ih ostavili u eliti i naredne sezone.

U okviru 17. kola Premijer lige BiH, Banjalučani će gostovati ekipi Mladosti u Brčkom. Ovo će biti izuzetno teško gostovanje za banjalučki sastav s obzirom da gostuju lideru na tabeli.

Za izabranike Miše Marjanovića navedeni meč je jedan od dva za biti ili ne biti do kraja sezone. Crveno-plavi se nalaze u izuzetno teškoj situaciji, s obzirom da zauzimaju prije ovog kola osmu poziciju na tabeli sa 15 osvojenih bodova.

Na gostovanje u Brčko, tim iz grada na Vrbasu putuje kompletan s obzirom da su se u isti vratila tri ključna igrača, Džombić, Marjanović i Dakić.

Utakmica 17. kola najelitnijeg takmičenja u državi igra se sutra.

Kao posljednjeg protivnika, Borac će imati ekipu Kaknja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi