Borik se polako "ušminkava" za borilački spektakl

Banja Luka domaćin EP u Ju-Jitsu

Borik se polako "ušminkava" za borilački spektakl

D. Vejo

Banja Luka će sutra i prekosutra biti domaćin Evropskog prvenstva u Ju-Jitsu, najvećeg borilačkog spektakla u regionu za 2017. godinu.

Ju-Jitsu savez Republike Srpske na čelu sa predsjednikom Radislavom Jovičićem je marljivo radio tokom minulih pet mjeseci, kako bi kontinetalna borilačka smotra, kao što je predstojeće Evropsko prvenstvo, zasijala punim sjajem.

Veliko interesovanje vlada za pomenuto takmičenje. Banjalučani su već danas krajičkom oka mogli da zavire u posljednju fazu priprema pred sutrašnju ceremoniju svečanog otvaranja, koja je zakazana za 13 sati u banjalučkom hramu sporta, Boriku.

Na prvenstvu, učestovaće preko 400 takmičara iz 24 različite zemlje Evrope. 

Borbe će se ogledati kroz dvije kategorije, a to je duo sistem i ne vaza, koji su u ekspanziji na našim prostorima.

Sasvim je sigurno da će Banja Luka po ko zna koji put u posljednjih nekoliko mjeseci, u svijet poslati predivnu sportsku sliku.

Tatami je spreman, čekaju se takmičari.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi