Bravesi se vratili u igru

Bravesi se vratili u igru

Philadelphia Philliesi su napravili veliki korak prema finalu Nacionalne lige, dok su Atlanta Bravesi uspjeli nakon dugih 11 ininnga savladati San Francisco Giantse i poravnati seriju na 1-1.

U odličnoj utakmici Philadelphia je sa 7:4 savladala Cinncinati Redse i sada Philadelphia vodi sa 2-0 u seriji koja se igra na tri pobjede. Redsi su nakon 15 godina dohvatili doigravanje, ali će se, izgleda, oprostiti već u prvom krugu.

Ni druga utakmica nije bila ništa manje kvalitetna. San Francisco je nakon dva inninga vodio sa 4:0, ali je Atlanta uspjela napraviti preokret i upisati pobjedu 5:4. McCann i Cabrera su poentirali u 8. inningu i poravnali, a Ankiel je homerovao u 11. inningu za pobjedu Bravesa i poravnanje serije na 1-1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.