Bugojanci nastavili sa  dominacijom u Laktašima

Prvo mjesto za KSO Iskra

Bugojanci nastavili sa dominacijom u Laktašima

S. Mlaćo

Odbojkaši bugojanske Iskre, članovi Premijer lige naše zemlje u sjedećoj odbojci, za vikend su po četvrti put osvojili Međunarodni turnir u sjedećoj odbojci "Dragan Vučić 2016" koji je održan u Laktašima.

Bugojanci su se našli u grupi sa KSO Smeć i OKI Doboj. Oba protivnika su savladali sa 2:0 u setovima, te zauzeli prvo mjesto u grupi. U finalu su odbojkaši Iskre savladali domaćina OKI Laktaši sa 2:0, te zasluženo osvojili pobjednički pehar. Treće mjesto na turniru pripalo je odbojkašima Dervente koji su sa 2:1 bili bolji od OKI Doboj. 

Odbojkaši Iskre  turnir u Laktašima su osvajali 2010, 2012, te 2014. godine, a osvajanjem i ove godine pokazali su totalnu dominaciju. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi